List of Public & Private Banks [PDF] – Their Headquarters & Taglines

When it comes to banking and government exams, there is one topic that is usually seen almost in every exam. The topic is List of Public & Private Banks of India – their Headquarters, Taglines & Chairpersons. We have compiled a list of banks in order to help you with the complete list in one place. This is updated as per the latest information of 2020. Chairpersons and the Taglines are the most frequently seen questions in the exams, which is precisely covered here in this eBook.

Register Here & Receive Daily Updates For Upcoming Exams & Courses

You can download the pdf and read complete details about the banks:

1. List of Public & Private Banks [PDF] – Taglines, Headquarters & Chairpersons

Click on the link provided below to download the complete list of banks:

download

Download More Free eBooks Here

2. Download the eBook in following simple steps:

Step 1: Click on the below-given download link. You will be taken to Oliveboard’s FREE Ebooks Page

oliveboard ebooks

Step 2: Register/Login on to the Free E-Books Page of Oliveboard (It is 100% free, You just enter your valid email id and a password to be able to download the Monthly current affairs bolt).

Step 3: After Logging in, you will be able to download the eBook completely free.

List of Bank HQ, MD & CEO

3. List of Public & Private Banks – Sample Questions From Topic

Q1) What is the tagline of Syndicate Bank?

Ans: Your faithful and friendly financial partner

Q2) Who is the chairperson of Allahabad Bank?

Ans: SS Mallikarjun Rao

Q3) Where is the Headquarter of Bank of Baroda?

Ans: Vadodara

Q4) What is the Tagline of HDFC Bank?

Ans: We Understand Your World

Q5) Where is the headquarter of Karnataka Bank?

Ans: Mangaluru

Q6) Who is the Chairman of Punjab National Bank?

Ans: Sunil Mehta

Q7) Where is the Headquarter of the United Bank of India?

Ans: Kolkata

Q8) When was Yes Bank founded?

Ans: 2004

Download the Complete list and know more such details:

download

 

For more eBooks, Click Here

That will be all from us in this blog. We hope the ebook shared here helps you in your exam preparations and you learn effectively. Also, keep following this space for more such content.

Also, Check:


Leave a comment