CAIIB Practice Questions 2023, Download The Free E-book

Home » JAIIB-CAIIB / Promotion Exams » CAIIB » CAIIB Practice Questions E-Book

CAIIB Practice Questions

The CAIIB December 2023 exam is starting on the 26th of November and will end on the 17th of December 2023. Candidates who will be appearing in the examination must have started their preparation. Hence, to help you prepare for your exam we are providing you CAIIB Practice Questions E-book. Download the Free E-book and Start your preparation today!

JAIIB 2024 Foundation Batch

Download the CAIIB Practice Questions Ebook

CAIIB Practice Questions Ebook 2023 consists of the Important Questions on ABM – BFM. We have mentioned below the direct link to download the Free e-book for all the candidates.

CAIIB Practice Questions E-books for ABM, HRM, and BFM

CAIIB examination consists of four mandatory papers and one elective paper. We have created separate practice questions PDF for each paper of the CAIIB for better understanding of the candidates. We have mentioned below the direct link to download the E-book for each paper separately.

E-book NameDownload Link
Top 150 Questions for ABMClick to Download
50 CAIIB Practice Questions for ABMClick to Download
50 CAIIB Practice Questions for HRMClick to Download
50 CAIIB Practice Questions for BFMClick to Download

How to Download CAIIB Practice Questions Ebook for CAIIB?

Step 1: Click on the download link. You will be redirected to Oliveboard’s FREE E-Books Page.

Step 2: Create a free Oliveboard account or log in using your existing Oliveboard account details

Step 3: Download the book by clicking on the link presented on the page.

CAIIB Practice Questions

[A] Based on the below-given data of a bank’s branch as of 31.03.2017 (in Lakhs), answer the following questions.

A/cBalSecurityNPA Date
A11204030.09.2016
A21006030.07.2014
A31608030.06.2015
A412010031.08.2016
A515015031.07.2013
A6160031.10.2015
A720012030.08.2014
A818014031.05.2015
  1. What is the provision required against account A1?
    a. 20
    b. 22
    c. 24
    d. 26
    Ans – d
  2. What is the provision required against account A2?
    a. 55
    b. 58
    c. 64
    d. 72
    Ans – c
  3. What is the provision required against account A3?
    a. 96
    b. 100
    c. 104
    d. 160
    Ans – b
  4. What is the provision required against account A4?
    a. 14
    b. 20
    c. 24
    d. 25
    Ans – b
  5. What is the provision required against account A5?
    a. 37.5
    b. 60
    c. 75
    d. 150
    Ans – b
  6. What is the provision required against account A6?
    a. 40
    b. 64
    c. 128
    d. 160
    Ans – d
  7. What is the provision required against account A7?
    a. 40
    b. 64
    c. 128
    d. 160
    Ans – c
  8. What is the provision required against account A8?
    a. 68
    b. 75
    c. 82
    d. 96
    Ans – b

Sneak Peek into CAIIB Practice Questions Free E-book

Conclusion

This was all about the CAIIB Practice Questions Free E-book. Our goal is to provide candidates with information that will help them prepare for the JAIIB exam. Keep following Oliveboard for more updates. To stay updated, follow Oliveboard on Facebook and Telegram.


BANNER ads

Download 500+ Free Ebooks (Limited Offer)👉👉

X