SBI PO Mains General Awareness Asked on 29 January 2021 | Free PDF

In this blog, we have brought you a free ebook on SBI PO Mains General Awareness questions asked on 29 January 2021. General Awareness is an important section for all the upcoming banking mains examination. Download the free ebook on SBI PO Mains General Awareness Actual Questions.

SBI PO Online Course

SBI PO Mains General Awareness Actual Qs Asked on 29 Jan 2021

Login or register here to download all other free ebooks from your Oliveboard dashboard.

How To Download Free ebook?

Step 1: Click on the above download link. You will be taken to Oliveboard’s FREE Ebooks Page

RRB NTPC General Awareness PDF

Step 2: Register/Login on the Oliveboard E-Books Page (It is 100% free, just enter your email id and password).

Step 3: After Logging in, you will get your “SBI PO Mains 2020-21 Actual GA Qs Asked”. Click on the download button and download the ebook.

DOWNLOAD SBI PO MAINS FREE PDF HERE

Sneak Peek Into the Free eBook

Q1) 1st Female Umpire of official male page Australia-IndiaTest?

Ans: Claire Polosak

 Q2) Financial Inclusion advisory committee in a report to RBI has suggested within Km access to financial services in every village?

Ans: 5km Radius

 Q3) Global Hunger Index – country which is ranked below India?

Ans: Nigeria

 Q4) Which of the following statement is false regarding the PMVVY Scheme?

  1. Senior citizen (above the 60 years of age) are eligible
  2. Run through LIC
  3. Interest rate pa for the scheme is 7.40%
  4. Entire duration of the scheme is 15 years

Ans: “4”

 Q5) AIF (Agriculture Infra Fund) operation from FY21 to _________.

Ans: “FY29 (10 yrs scheme)”

 Q6) LIC 51% stake in _______ bank.

Ans: IDBI

 Q7) AIF (Agriculture Infrastructure Funds) ________ lakh crore for medium and long term finance.

Ans: 1 Lakh Crore

 Q8) Largest shared ATM network.

Ans: FNS (National Financial Switch)

 Q9) Who is the chairman of SAIL?

Ans: Soma Mondal


DOWNLOAD THE OLIVEBOARD APP FOR ON-THE-GO EXAM PREPARATION

Oliveboard Mobile App
  • Video Lessons, Textual Lessons & Notes
  • Topic Tests covering all topics with detailed solutions
  • Sectional Tests for QA, DI, EL, LR
  • All India Mock Tests for performance analysis and all India percentile
  • General Knowledge (GK) Tests

Free videos, free mock tests and free GK tests to evaluate course content before signing up!


Ebooks


You can download 200+ ebooks important for SSC, Banking, Railway, Insurance, and other government exams here.

ebook

Oliveboard Bolt series E-books: 


Leave a comment